RSS
Multimedia - A3. Informarea si publicitatea proiectului - Seminar lansare/promovare proiect DECARDS
Multimedia » A3. Informarea si publicitatea proiectului » Seminar lansare/promovare proiect DECARDS (41)
Multimedia - A3. Informarea si publicitatea proiectului - Seminar diseminare rezultate proiect DECARDS
Multimedia » A3. Informarea si publicitatea proiectului » Seminar diseminare rezultate proiect DECARDS (75)
Multimedia - A3. Informarea si publicitatea proiectului - Materiale de informare si promovare
Multimedia » A3. Informarea si publicitatea proiectului » Materiale de informare si promovare (14)
Multimedia - A5. Organizarea si furnizarea serviciilor de orientare si consiliere profesionala
Multimedia » A5. Organizarea si furnizarea serviciilor de orientare si consiliere profesionala (68)
Multimedia - A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti - Seminar Tema Orizontala - Dezvoltare Durabila
Multimedia » A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti » Seminar Tema Orizontala - Dezvoltare Durabila (13)
Multimedia - A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti - Seminar Tema Orizontala - Egalitate de Sanse
Multimedia » A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti » Seminar Tema Orizontala - Egalitate de Sanse (31)
Multimedia - A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti - Seminar Tema Orizontala - Imbatranire Activa
Multimedia » A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti » Seminar Tema Orizontala - Imbatranire Activa (11)
Multimedia - A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti - Seminar Tema Orizontala - Inovare si TIC
Multimedia » A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti » Seminar Tema Orizontala - Inovare si TIC (21)
Multimedia - A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti - Sedinta de lucru cu responsabili stagii de practica si tutori (1)
Multimedia » A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti » Sedinta de lucru cu responsabili stagii de practica si tutori (1) (12)
Multimedia - A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti - Sedinta de lucru cu responsabili stagii de practica si tutori (2)
Multimedia » A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti » Sedinta de lucru cu responsabili stagii de practica si tutori (2) (7)
Multimedia - A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti - Derularea stagiilor de practica
Multimedia » A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti » Derularea stagiilor de practica (149)
Multimedia - A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti - Derularea colocviilor de practica
Multimedia » A6. Organizarea si derularea stagiilor de pregatire practica pentru studenti » Derularea colocviilor de practica (53)
Powered by Phoca Gallery
Sunteți aici:Home Multimedia